2024. október 18.

Még lehet jelentkezni a SzegedRocks-ra!

Szegeden rendezik Magyarország legnagyobb zenei flashmobját, a SzegedRocks-ot. Eddig összesen 300 profi és amatőr zenész adta le a jelentkezését.

A flashmobnak az Újszegedi Partfürdő ad otthont, ami pedig a napi beosztást illeti: délelőtt próbák lesznek, délután pedig jöhet a nap leghangosabb része, az „együttzenélés”. Négy dal szerepel a setlisten, amiből kettő külföldi, kettő pedig magyar sláger: Blur, Billy Idol, Sun City és Tankcsapda fog szólni.

A szervezők még február végéig várják az amatőrök és profik jelentkezését. A jelentkező lehet énekes, gitáros, basszusgitáros, dobos, rocker, rapper, akármi – olvasható a dailyszeged.hu-n. Nincs korhatár sem. A lényeg, hogy értsen valamilyen hangszerhez vagy tudjon énekelni.

Az eseményre természetesen a közönséget is várják, akiket este, a próbák és felvételek után koncertekkel szórakoztatnak.

Megosztás

Fontos tények és izgalmas számok a Szigetről

Hello Kultúra

Fontos tények és izgalmas számok a Szigetről

  • 2024.08.7

Idén 30. alkalommal lépünk át az immár ikonikusnak számító K-hídon a Szabadság Szigetére, ahol 50 helyszínen 1000-nél is több program vár ránk, a műfaji sokszínűség jegyében, köztük Kylie Minogue, Liam Gallagher, Martin Garrix vagy Sam Smith. Sőt, idén az egyik tusolóblokkban is szól majd a zene.