2023. szeptember 24.
Advent Csongrádon

Advent Csongrádon

Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád.

A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól karácsonyig minden hétvégén az idelátogatókat.

 

 Fotó: Révész Gábor

 

A Mikulásház és Manófalva a legkisebbek örömére nyitotta meg kapuit és szalmalabirintusát Csongrádon. Sok meglepetéssel és játékos feladványokkal készül a városi Mikulás a huncut krampuszok segítségével: idén a gyerekek gyűjthető, adventi kifestőt kapnak karácsonyi mesékkel, de részt vehetnek egy hamisítatlan „manókalandban” is. 

 

 

Karácsonyfalva Csongrád külső városrészében, Bokroson található. De megéri a zarándoklatot, mert a gyerekek meglátogathatják a Mikulást és Hóanyót az otthonukban. A manók megmutatják, hol lehet felülni a Manóexpresszre, amely az év többi részében a Dél-Alföld legnagyobb kertivasútjaként ismert. A Mikulás természetesen senkit nem hagy elmenni ajándék nélkül, így aztán garantált a karácsonyi csoda Bokroson is. 

 

 

Megosztás

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.