2024. október 18.
Barátnőjének ajándékozta a lopott kerékpárt

Barátnőjének ajándékozta a lopott kerékpárt

A férfi a szentesi buszpályaudvaron várakozott, amikor arra gondolt, hogy a tárolóban lezárt biciklivel hamarabb eljuthat barátnőjéhez. Amikor odaért, azt hazudta, fizetéséből vette a kerékpárt.

A szentesi rendőrök bíróság elé állítás javaslatával fejezték be a nyomozást egy helybéli fiatallal szemben, aki márciusában kerékpárt lopott a városban.  A 20 éves férfival szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövető március 23-án hajnalban a szentesi buszpályaudvaron várakozott, amikor arra gondolt, hogy a tárolóban lezárt biciklivel hamarabb eljuthat barátnőjéhez. A férfi szétfeszítette a kerékpáron a zárt, majd eltekert a Szenteshez közeli településre. A barátnőjének azt mondta, hogy az előző nap kapott fizetéséből vásárolta a biciklit és ajándékba hozta azt neki.

A szentesi nyomozók néhány nap alatt megállapították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi kilétét, akit előállították. A kerékpárt lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.

Megosztás