2024. május 14.
Fölényes győzelemmel kezdett a magyar csapat

Fölényes győzelemmel kezdett a magyar csapat

A papírformának megfelelően fölényes győzelemmel kezdte szereplését a házigazda magyar férfi vízilabda-válogatott a kecskeméti Európa Kupa-selejtezőben.

Märcz Tamás csapata a csoport leggyengébbje, a grúz csapat elleni csütörtöki mérkőzést egyáltalán nem vette félvállról, minden alkalmat megragadott arra, hogy begyakorolt, majd a végjátékban egy-egy kevesebbszer elővett figurát játsszon. A grúzoknak a záró negyedben sikerült némileg kozmetikázniuk az eredményt.

A magyarok pénteken a románok ellen folytatják.

Az Európa Kupa kecskeméti csoportjából az első három helyezett kerül az áprilisi nyolcas döntőbe. A sorozat győztese 20 ezer euróval gazdagodik, a második 15 ezer, a harmadik 5 ezer eurót kap.

 

(MTI)

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.

 

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

Sport

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

  • 2023.03.4

Az antarktiszi ultramaraton győztes Lubics Szilvia beteg gyerekek segítésére buzdít a Pécs-Harkány futóversenyen való részvételével. Az ultrafutó főtámogatójával, a CHERRISK csapatával újabb jótékonysági kampányt indít, ezúttal egy regionális szervezetet, a Nevetnikék Alapítványt támogatják futással és ’cserkókkal’.